AVM montage
Tel: +32 (0)89 46 46 35
info@avm-montage.be

activiteiten avm

De activiteiten van AVM bestaan uit: produceren en monteren van piping, manutatietransport- en opslagsystemen, behandelings- en logistieke systemen voor vloeistoffen en vaste stoffen, metaalconstructies en kunstwerken, industriële pijpleidingen en kanalisatie en alle soorten bevestigingstechnieken. Hierbij doen wij de engineering, metaalbewerking, montage en transport.
AVM verwerkt en monteert dagelijks hoogwaardige producten. Als moderne firma met meer dan 25 jaar ervaring is onze service even hoogwaardig als onze constructies. Ons gemotiveerd en kwaliteitsbewust personeel hebben allemaal het doel om de klant tevreden te stellen. Controle op eigen werk en de sterke betrokkenheid van alle medewerkers onderstrepen evenzeer ons streven naar kwaliteit.
de missie van avm is
correcte samenwerking met onze klanten om hun tevredenheid te behouden
voldoen aan de wettelijke voorschriften op gebied van VGM
goede werkvoorbereiding over de hele lijn voor elk toepasbaar item, continue procesverbetering
risico’s evalueren en tot een minimum beperken door aangepaste preventiemaatregelen
goede communicatie en informatiestroom

engineering

Wij berekenen, optimaliseren het kostenaspect, kunnen instaan voor ondersteuningen, versterkingen om zo aan de eisen van onze ambitieuze klanten te voldoen. Ook herberekeningen van bestaande gebouwen behoren tot onze specialisatie. En dit voor stalen constructies variërend van mechanische constructies tot zeer grote constructies met meerdere duizenden tonnen staal. voor Petrochemie, bouw, automotive, luchtvaartindustrie.
AVM engineering
De engineering afdeling gebruikt SCIA Engineer, een 3D rekenpakket voor de meest complexe constructies. De berekeningen worden uitgevoerd rekening houdende met de lokale (klimaat-)lasten van het land alsook de betreffende codes voor de staalbouw, zoals bijv. EC3 voor Europa, AISC-LRFD voor de USA etc.
Voor het maken van de tekeningen wordt gebruik gemaakt van het 3D tekenpakket TEKLA Structures. Het voordeel van driedimensionaal tekenen c.q. modelleren waarbij de bestaande structuren mee geïntegreerd worden is het voorkomen van clashes waardoor mogelijke knelpunten vooraf opgelost kunnen worden en een snelle en probleemloze montage bereikt word. De gebruikte tekenpakketten creëren NC files voor het aansturen van gestuurde machines. Dit resulteert een correcte maatvoering.

landmeting

AVM beschikt over een externe divisie industriële landmeetkunde met een dynamisch team van geodetic engineers , surveyors en designers die veel deskundigheid en ervaring hebben met industriële activiteiten, en die m.b.v. hun moderne meetapparatuur de grondslag leveren in machinebouw, industriële en staalbouwprojecten. De combinatie van moderne meettechnieken en intelligente softwarepakketten van onze landmeters staan garant voor een juiste zienswijze in het opstellen van digitale bestanden, rapportering en het tekenen van plannen in 2D en 3D.
Het samenwerkingsverband tussen AVM, Divisie Industriële landmeetkunde en Engineering afdeling zorgt voor een vlotte verstandhouding, een vloeiende communicatie en een efficiënte uitwisseling van data en informatie resulteren in een professionele coöperatie waarbij er rekening wordt gehouden met elkaars behoeften en wensen. Het hoeft geen betoog dat dit samenwerkingsverband ten gunste komt van de klant.
Kerngegevens:
Begeleiding bij de opbouw van staalconstructies, elektrische centrales, bruggen, kraanbanen, refecties van hoogovens, transportbanden.
Metingen in scheepsbouw, droogdokken en offshore. Een gespecialiseerd team kan instaan voor precisiemetingen in de machinebouw.
Nauwkeurigheid en toleranties worden bepaald naar behoefte van het project. Dit kan gaan van millimeters tot enkele honderdsten van millimeters in de machinebouw.
Gebruikte software in de geodesie : Liscad – AutoCAD (architectural desktop) - GeOpus.
Beschikt over radiodetectietoestellen (met passieve of actieve) meetmogelijkheden.
Bespreek uw project met een van de professionele AVM medewerkers.
Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of afspraak.

avm bvba
by devenox